Minhaj Ungdom i møte med statssekretær

Kategorier: Artikler

I dag hadde leder av Minhaj Ungdom, Awais Ejaz Ahmed, nestleder for søstre, Sana Shouket og generalsekretær i Minhaj Ul Quran, Nasir Ali Awan møte på statsministerens kontor med statssekretær, Ingvild, Næss Stub. Minhaj Ungdom presenterte sitt arbeid mot ekstremisme og den særegne deradikaliserende læreplanen, som består av konkrete verktøy og islamske tekster som kategorisk avfeier IS og terrors ideologi.

Noen av bøkene som inngår i læreplanen er: The supreme jihad, Relations of muslim and non-muslims og Islam on love and non-violence. Minhaj Ungdom diskuterte ulike faktorer som er med å radikalisere ungdommer og hvilket verktøy som kan være forebyggende.

Læreplanen er et av viktig tiltak og preventivt arbeid mot ekstremisme. Statssekretæren var imponert over arbeidet Minhaj Ungdom gjør på dette feltet og veiledet oss i arbeidet videre med å implementere læreplanen.

møte med statssekretær 1 møte med statssekretær 2 møte med statssekretær 4 møte med statssekretær 5 møte med statssekretær 6 møte med statssekretær 7 møte med statssekretær 3

Forfatter:Minhaj Ungdom