Minhaj Ungdom fordømmer terrorangrepet på skolen i Peshawar

Kategorier: News

Minhaj Ungdom fordømmer sterkt terrorangrepet på skolen i Peshawar 16/12-2014. Norske medier melder over 130 døde barn og flere skadde.

En slik handling kan aldri rettferdiggjøres på noe som helst vis, ikke engang i religionens navn. Disse terroristene er menneskehetens fiender (Ref. FATWA mot terrorisme og selvmordsbombing av Dr Qadri).

Militæret i Pakistan har for lengst startet militær aksjon mot Taliban i Nord-Waziristan og utryddet veldig mange av dem. Men største problemet er regjeringen i Pakistan, som er så inkompetente at de ikke engang klarer å lage nasjonal policy for å forebygge terrorisme. Både lokale og nasjonale myndigheter har mislyktes. Det må minst et regjeringsskifte til for at pakistanske borgere skal kunne føle seg trygge.

Vi ber for de som omkom og for deres etterlatte.

Besøk disse lenkene for oppdatert informasjon om denne tragiske hendelsen i Pakistan i dag:

https://www.nrk.no/verden/al-jazeera-journalist_-_-det-er-kaos-her-na-1.12105270

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/pakistan/norsk-pakistansk-familie-i-peshawar-alle-er-rystet/a/23357259/

Forfatter:Minhaj Ungdom